ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

 1. Επιλέξτε το πακέτο σας από τη σελίδα αγοράς:

  BASIC (Μηνιαία, 3μηνη, 6μηνη, ετήσια)

  BASIC+ (Μηνιαία, 3μηνη, 6μηνη, ετήσια)

  PREMIUM (Μηνιαία, 3μηνη, 6μηνη, ετήσια)

  PREMIUM Day-Pass (1ήμερη, 2ήμερη, 3ήμερη, 7ήμερη)

  Προβολή Μεμωνομένου Αγώνα

 2. Επιλέξτε την πρόσβαση (Ψηιφιακή ή από τηλεόραση) που θα θέλετε να έχετε για τη συνδρομή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το PREMIUM Day-Pass και η Προβολή Μεμωνομένου Αγώνα είναι διαθέσιμες μόνο σε ψηφιακές συσκευές.

 3. Σημπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα της σελίδας πληρωμής. Θα χρησιμοπιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να επικοινωνήσουμε με εσάς μέσω e-mail με τις πληροφορίες για το πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πακέτο σας. Παρακαλούμε να κάνατε ΔΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ της διεύθυνσης του e-mail σας.

 4. Όταν ολοκληρωθέι η αγορά σας θα λάβετε άμεσα ένα e-mail επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της αγοράς σας απο τό ECWID (Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα) και ένα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ e-mail θα σας σταλεί απο τη GoGreek TV (info@gogreektv.com) με πληροφορίες για το πως θα αποκτησετε πρόσβαση στη συνδρομή σας. Παρακαλούμε επίσης να ελέγξετε το φάκελο SPAM για το συμπληρωμαικό e-mail. Οι παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα σε 30 λεπτά απο την αγορά και συνήθως πολύ πιο γρήγορα κατα την διάρκεια αθλητικών αγώνων. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 5 ΜΜ EST θα εξυπηρετούνται μέχρι τις 8 ΠΜ EST της επόμενης μέρας.

 5. Κατεβάστε όποιο λογισμικό χρειάζεστε για την πρόσβαση στη συνδρομή σας στην επιλεγμένη από εσάς συσκευή. Για περοσσόετρες πληροφορίες σχετικά με κάθε συσκευή δείτε τις ακόλουθες σελίδες: Υπολογιστης/PC και τηλέφωνο/Tablet, Apple TV, Amazon Firestick/Fire TV, Smart TV ή MAG 250-254/συσκευές Android TV.

 6. Διαβάστε το συμπληρωματικό e-mail απο το GoGreek TV για όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στη συνδρομή σας, την περιορισμένη πρόσβαση η την προβολή μεμονωμένου αγώνα.

 7. Απολαύστε ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV!

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα πακέτα της GoGreek TV είναι διαθέσιμα σε πελάτες που ζούν εκτός Ελλάδας και Κύπρου.